DISCLAIMER

Onze website adres is: www.muziekelijk.be en www.muziekelijk.com

WELKE DATA VERZAMELEN WIJ EN HOE GAAN WIJ ERMEE OM

1. Afbeeldingen

Alle afbeeldingen op muziekelijk.be en mogen niet gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van muziekelijk.be.
Foto’s en illustraties worden door ons zelf gemaakt, worden ingeladen door middel van feeds die ook goedgekeurd zijn voor gebruik op onze website of we gebruiken rechten vrije afbeeldingen.

2. Toestemming

Lesmateriaal mag niet gekopieerd, verspreid en doorgegeven worden. Wel zouden we het erg leuk vinden als je onze website muziekelijk.be vermeld. Ook een link op uw website naar muziekelijk.be zouden we zeer waarderen. Het lesmateriaal en of productfoto’s mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden alsnog voor eigen gebruik.

3. Reviews en recensies

muziekelijk.be krijgt materiaal of boeken toegestuurd voor een review.
Ook kopen wij zelf materiaal waar wij een review over schrijven en een review wordt altijd geschreven naar ons eigen meningen en bevindingen.
Omdat muziekelijk.be graag positieve berichten schrijft, wordt er soms voor gekozen geen review te schrijven of te plaatsen.

4. Gesponsorde od eigen blogs

Bedrijven betalen voor gesponsorde blogs. Dit wordt altijd vermeld op de betreffende pagina, want dat is verplicht.
Een website zoals muziekelijk.be kost geld, en dit proberen we een beetje terug te verdienen doormiddel van gesponsorde blogs. Wel plaatsen we graag verschillende blogs die de doelgroep van deze site raakt.

5. Affiliate

Op muziekelijk staan affiliate links. Een voorbeeld is bax-shop.be en paypro.nl. Als je via mijn site naar die site gaat en hier producten koopt, krijg ik een commissie.
Ook kunnen er google adsense advertenties op deze site actief zijn om, zoals al eerder geschreven, de kosten van het onderhouden van deze website enig sinds terug te verdienen.