Piano

Wat is een goede piano docent

Er zijn enorm veel voordelen als je online piano leert spelen

Je hoeft bijvoorbeeld niet meer helemaal naar je piano leeraar te gaan.

Soms verspil je wel een halve dag om helemaal naar de locatie te gaan en terug te keren. Heb je vragen over een bepaald liedje, dan moet je niet wachten tot je je leraar weer ontmoet. Open gewoon je smartphone, laptop of tablet en al je vragen zijn beantwoord.

Ben je bang dat je aan je lot wordt overgelaten? Bij pianolessen is er telkens een persoonlijke band tussen de student en docent. Hoe gaat het te werk, de online piano lessen?

Je bespreekt online je piano ervaring met ons. Ben je beginner of een ervaren speler, dat maakt allemaal niet uit. De docent zal je tot in detail begeleiden. Op basis van video’s, mailing en video training wordt het je allemaal uitgelegd. Voor je het weet speel je vlot piano.

Als je met moeilijkheden zit wordt je meteen op maat geholpen. Bovendien wordt je ook toegevoegd aan een forum met piano studenten, indien gewenst. Hierbij kan je deel uitmaken van onze online piano community.

Met een levenslange toegang tot de online video’s en interactieve online community heb je niets te verliezen. Meeste docenten werken nog met een oude leertactieken. Op die manier verlies je veel te veel tijd om je doelen te bereiken. Mede door de strenge lessen & saaie oefeningen.

“De leerling staat centraal. Ze hebben de vrijheid tijdens alle lessen en kunnen in overleg met de leeraar makkelijke afspraken maken.”

Related Posts

One thought on “Wat is een goede piano docent

Geef een reactie